Bøger
 
 
 
 
 

Sundhedsmissionen

Ny udgivelse:

 

D. 25.3. 2017 udkommer URteKOST - Naturlig sundhed - Spis, lev og træn naturligt, på forlaget UPDATE.

 

Der findes et hav af kogebøger og kostrtninger. Hvorfor skulle URteKOST være bedre end andre?

 

Der findes ikke en diæt, der passer til alle, men der findes en, der ikke gavner nogen. Den vil jeg som kost- træningsvejleder og urteterapeut gerne hjælpe folk til at komme væk fra. På en nem måde!

 

Den optimale diæt er sammensat af fisk, lyst kød og kød fra dyr der har gået på græs, fjerkræ, vildt, grøntsager, nødder, frugt og urter - deraf navnet URteKOST. Urter kan desuden bruges til diverse lidelser som hoste, manglende sexlyst og dårlig søvn og fordøjelse. Det er altså hverken magi, hekseri eller overtro, bare naturlig sundhed.

 

URteKOST vil gavne dig, der lider af for eksempel diabetes, dårlig hukommelse, manglende sexlyst, uregelmæssig søvn, hormonforstyrrelser, tidlig aldring, og mange andre livsstilssygdomme.

 

Mad, motion, sex og søvn, er vigtige nøgleord, når det kommer til at have et godt helbred.

 

Om bogen siger testlæserne bl.a.:

"Bogen her giver idéer til krop, sind og sexliv!"

"URteKOST er den mest underholdende sundhedsbog jeg har læst!"

"Virkeligt brugbare tips om sundhed og livsstilssygdomme."

 

URteKOST er en efterfølger til PaleoPower - spis dig frisk og sund med stenalderkost. De kan fint læses hver for sig, men supplerer hinanden.URteKOST udkommer d. 25.3. 2017 og kan selvfølgelig købes her på siden. Den kan forudbestilles til en fordelagtig pris. 200kr (+ evt. porto) ved betaling senest d. 15.3.17 Herefter 280kr Indbetal 200kr (+ evt 70kr til porto) på mobilepay 24801787 eller send en besked herunder. Bestiller og betaler du senest d. 15.3., vil bogen være din d. 23.3.27 Du er selvfølgelig også velkommen til at hente den til receptionen i Sundhedsmissionen, Hovedgaden 107, Nordby Fanø d. 25.3.17 kl 14.00-17.00.

Lidt fra bogen

PaleoPowerPlay

 

 

Bogens sidste del er en træningsdel. Men ikke med den slags træning du er vant til! Det PaleoPowerPlay handler om at vi skal bruge vores krop på en helt naturlig måde.

 

 

 

Træn i skoven, i haven eller på stranden, eller hvor du nu kan. Asfaltjunglen kan også bruges.

 

Du får en række øvelser, du kan lege hvor som helst og når som helst. Også bare i din frokostpause, eller når ryggen værker. Du skal jo forsøge at få en times motion ind i dagligdagen, og følger du anvisningerne i bogen, vil du både få sved på panden og rørt lattermuskler og små og store muskelgrupper.

Hvad er urtekost?

 

Der findes ikke én diæt, der passer til alle.

Men der findes en, der ikke gavner nogen.

Den vil jeg som kost-, træningsvejleder og urteterapeut gerne hjælpe folk til at komme væk fra, på en nem måde.

 

 

Den optimale diæt er sammensat af fisk, grønt, frugt, bær, lyst kød og kød fra dyr, der har levet ude i det fri på græs, fjerkræ, vildt (som du måske kender det fra paleo/stenalderkost) samt urter – deraf navnet URteKOST. Det er hverken magi, hekseri eller overtro det handler om.

 

URteKOST vil gavne dig, der er ramt af livsstilssygdomme, mandeinfluenza, dårlig søvn, cancer, diabetes, dårlig hukommelse, tidlig aldring, manglende sexlyst, hormonforstyrrelser og mange andre lidelser.

Mad, motion, sex og søvn er vigtige nøgleord, når det handler om at have et godt helbred.

 

I bogen finder du ud af præsist hvad du skal spise og hvornår.

Urter

 

I bogen finder du anvisninger på hvordan du bruger urter i dagligdagen for at undgå sygdomme, få bedre fordøjelse og et bedre sexliv og meget mere.

 

 

 

Du få opskrifter med urter og masser af grøntsager, så du kan spise dig sund og rask., og du får idéer til hvilke urter du kan tage som tilskud for at højne din energi og velvære.

 

Urterne kan du købe i en helsekost, eller plukke i natren. -Og der er ikken hekseri eller overtro over det. Det er både videnskabeligt bevist at de virker - og de har været anvendt i hundredevis af år, men måske gået lidt i glemmebogen her i landet.

Men det er lettere end du tro. Og det er meget billigere end konventionelt (håndkøbs)medicin.

 

 

PaleoPower

 

URteKOST er en fortsættelse til PaleoPower - Bogen, der ændrer liv!

 

PaleoPower-bogen udkom på forlaget Update d. 7.12. 2014 og er bogen for dig, der vil spise dig til et bedre liv.

 

Den handler om forfatterens vej fra ekstremt syg til et liv fyldt med vigør og masser af motion.

 

Livet før Paleo var præget af depression, gigt og slidgigt, begyndende sklerose, alopecia (hårtab), fedme, spondylose og meget andet rædselsfuldt.

 

Efter Paleo blev livet hurtigt helt anderledes, og i løbet af blot 5 dage mærkedes forandringer til det bedre! Humøret blev lettere, kroppen lettere, håret kom tilbage, smerterne forsvandt, og der var ingen vej tilbage!

Du får en grundig forklaring på, hvorfor de forskellige fødevarer enten gavner din krop, eller skader den.

Den er ligesom URteKOST delt op i 3 dele, en med forklaringer, en med opskrifter og en med træningsvisninger. PaleoPowertræningen er mere hardcore med vægte end URteKOSTs PalePowerPlay, der handler om at det skal være naturligt og sjovt.

 

PaleoPower er stadig på lager hos forlaget og kan bestilles i landets bogbutikker og hos Sundhedsmissionen.

 

INFORMATION

Stinne Berg

Hovedgaden 107

Nordby

6720 Fanø

 

tlf. 24 80 17 87

 

info@sundhedsmissionen.dk

GET IN TOUCH

Home

 

Products

 

Blog

About

 

Contact