Hvordan

Sundhedsmissionen

Hvordan fåregår det?

En konsultation i Sundhedsmissionen begynder med en samtale, hvor jeg får overblik over nuværende og tidligere sygdomme/symptomer, kostvaner, ordineret medicin, etc.

 

Vi ser sammen på om der er behov for irisanalyse, terapi, massage, akupunktur, for at bestille yderligere laboratorietests, såsom hårmineralanalyser, hormontests, allergitests, bakterietests (fæces), gentests m.m. (nogle tests kan bestille via din sygesikring hos din egen læge. Andre skal du selv betale for) eller om vi kan klare det vhj biobati.

 

 

Jeg sammensætter et regenerationsprogram baseret på resultaterne fra div. tests, din sygdomshistorie og aktuelle gener.

 

Programmet vil som regel bestå af vitaminer, mineraler, fedtsyrer, mælkesyrebakterier, naturmedicin, kostråd etc. Dette program skal følges indtil næste konsultation. Du må påregne en vis udgift til køb af de anbefalede præparater.

 

Når du bestiller tid til 1. konsultation, vil du pr. mail modtage et omfattende spørgeskema. Det bedes udfyldt og medbringes til konsultationen. Bemærk, heri er også en 3-dages kostdagbog, som skal udfyldes i dagene op til konsultationen.

 

Spørgeskemaet er meget omfattende og kommer ind på mange områder i forhold til dit helbred, livsstil, kostvaner, familiehistorie m.m. Spørgeskemaet er vigtigt for mit opklaringsarbejde med at finde årsagerne til symptomer og helbredsproblemer. Giv dig derfor god tid til at udfylde det, så godt du kan.

 

Alle oplysninger behandles naturligvis fortroligt.

 

Det anbefalede program, som er nøje tilpasset dig og din krops behov, bør normalt følges i minimum 3 måneder med justeringer efter 3-4 uger – men en sund livsstil bør selvfølgelig vare ved resten af livet. Periodens længde kan variere fra person til person.

 

Det er meget forskelligt hvor mange gange jeg ser mine klienter – nogle blot 2-3 gange. Andre, med mere alvorlige symptomer, ser jeg løbende i op til 1 år.

 

Det kan være overvældende at være til en konsultation, og du kan måske ikke huske alt jeg fortæller til konsultationerne, så det er derfor muligt at stille spørgsmål af fx via e-mail mellem konsultationerne. Dette er med i prisen, så længe det begrænser sig til max 2 mails pr uge.

 

 

Bliver du forhindret i at komme til den aftalte tid, så afbestil venligst 48 timer i forvejen. Afbud der sker senere end 24 timer inden den aftalte tid faktureres til fuld pris.

INFORMATION

Stinne Berg

Hovedgaden 107

Nordby

6720 Fanø

 

tlf. 24 80 17 87

 

info@sundhedsmissionen.dk

GET IN TOUCH

Home

 

Products

 

Blog

About

 

Contact