Terapi

Sundhedsmissionen

På klinikkerne tilbydes følgende terapiformer

 

 • Walk & Talk. Samtaleterapi på strand eller i skov.
 • Urteterapi. Få balance i kroppen med de rigtige urter.
 • Iriaanlyse. Få taget et øjebliksbillede af din krops konstitution, og få vejledning til hvordan du optimerer din krops sundhed.
 • Massageterapi løsner op for spændinger og giver velvære.
 • Aromaterapi tager massagen ednu dybere ind og virker psykologisk.
 • Slankevejledning. Ikke kun ud fra paleo, men vi ser på, hvad der er bedst for DIN krop.
 • Øreakupunktur der kan hjælpe dig af med astma, hovedpine, sukkertrang, hjælpe dig til at holde op med at ryge o.m.a.
 • Biopati. Vi finder ind til din krops ubalancer, og med vitaminer, mineraler og kost, får vi dig tilbage i balance.

 

Se nærmere under billederne.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvad går det ud på?

 

PaleoPower åbnes i 2013 af Stinne Berg, der er trænings- og ernæringsvejleder, aromatisk massageterapeut, kettlebell- og crossfitnessinstruktør og urteterapeut og Biopat & Naturopatstudernde.

 

I klinikken har du få (hvert punkt uddybes herunder):

 

 • kostvejledning
 • træningsvejledning
 • terapeutisk massage med aromaterapi
 • Biopati
 • urteterapeutisk vejledning
 • en sundhedsordning for dine ansatte eller dig selv

 

På min klinik kan der enten lægges vægt på kostvejledning, træningsvejledning, phytoterapi, massageterapi eller coaching, men det er i kombinationen af disse delelementer, at der kan opstå magi. Man kan nå et stykke ad vejen udelukkende med kosten eller træningen, men kombineres de, mangedobles udbyttet. Behandler man kun med massage- eller phytoterapi, opnås der måske kun kortvarige resultater, men sættes der samtidigt fokus på kosten, bliver resultaterne tydeligere. Inddrages der motion, så kan resultaterne nås meget hurtigere og med langsigtede mål.

 

Kostvejledningen lægger vægt på hvad DU har brug for. Det kan være paleo/stenalderkost, men det kan også være andre diæter eller blot generel vejledning om, hvad der er sundt for netop din krop. Vi kikker din daglige kostplan igennem og optimerer den, så du bliver så sund som mulig og få de micronæringsstoffer, du har behov for.

Det der er rigtigt for din nabo, er måske ikke det, der er sundt for dig.

Vi lægger sammen en kostplan du kan holde. Ikke en færdig løsning, men ud fra dine smagsløg og behov for næringsstoffer, vitaminer, mineraler, protein, kulhydrat og fedt.

Har du behov for opskrifter, finder vi ud af det, og har du behov for indkøbsvejledning, så jeg med ud at handle, så de rigtige varer kommer med hjem, og du lærer at styre udenom faldgruberne.

Har du sygdomme, så sammensætter vi en speciel kostplan ud fra det. Der er fx fødevarer, som fx gigt- og cancerpatienter bør undgå, og andre, der vil gavne deres konstitution.

 

 

Træningsvejledning er også noget, der henvender sig til DIG. Ikke alle skal træne på samme måde.

Du kan have skavanker eller lidelser, der gør, at du ikke kan deltage på et hold sammen med andre. Træningen kan tilrettelægges, så du optimerer din krop, på den måde du ønsker det, for at komme af med “mormorarmene” eller bodegavommen og få strammet din krop op, så du bedre kan klare dagligdagen. Men det kan også være, at du ønsker six pack og “store guns”, og så er det det, vi arbejder hen mod.

 

Træningen foregår hovedsageligt med TRX, kettlebells og egen kropsvægt. Mobilitet, yoga og åndedrættet arbejder vi også med, så træningen ikke stresser din krop. Det er vigtigt det er SJOVT!

Træningen tilrettelægges fra gang til gang, ikke ud fra et fastlagt program, som klienterne skal følge slavisk, men i stedet guides folk gennem træningen hver eneste gang de kommer, ud fra det deres krop har brug for den pågældende dag.

 

Terapeutisk massage er en blid massageform, der arbejder med samspillet mellem krop og psyke – både velvære og terapi. Stresspunkterne i kroppen lokaliseres, og der behandles for kroniske smerter i muskler og led, f.eks musearm og gigtsmerter. Er også velegnet ved kronisk spændingshovedpine og migræne. Massagen bygger på, at der er sammenhæng mellem krop og sind, og tilrettelægges primært ud fra dine gener og problemer.

Massagen inddrager hele kroppen med henblik på, at give en intensiv helkropsoplevelse, samt følelse af harmoni og velbehag. Massagen er et meget omsorgsfuldt og dybdeafspændende redskab som kan give balance i et udfordrende og stresset liv.

 

Massagen giver lindring af spændinger og ubehag i kroppen og kan afhjælpe og forebygge gener som:

Stress

Ryg- og lændesmerter

Nakke- og skulderspændinger

Hovedpine

Søvnbesvær

Træthedsfølelse og mange andre symptomer af fysisk og psykisk art. Massagen er et meget omsorgsfuldt og dybdeafspændende redskab som kan give balance i et udfordrende og stresset liv.

Mange benytter massagen regelmæssigt for at opnå fysisk og psykisk velvære og derved forebygge sygdom, der ligger nemlig en guldgrube af informationer gemt i kroppen.

Erindringer om ubehagelige eller uafsluttede situationer fra tidligere i livet, kan præge vores måde at opfatte os selv og hvordan vi møder andre. Men også oprindelige kvaliteter som livsglæde, spontanitet og kreativitet kan ligge ubenyttet og tilbageholdt i kroppens skjulte resurser. Gennem afklaring af gamle mønstre og reaktionsmåder, vil den terapeutiske massage give dig mulighed for selvforståelse samt bevidsthed om hvem du er, dybest inde.

I behandling indgår terapeutisk berøring, massage, tryk, kropsøvelser og terapeutisk samtale.

 

Terapeutisk massage er også et velegnet værktøj til at bearbejde mere akutte kriser som angst og chok, personlig udvikling, selvforståelse, samhørighed, grounding, kropsbevidsthed og forløsning.

 

Terapeutisk massage er ren selvforkælelse for krop og sjæl, hvor du får ny energi og overskud.

Jeg er uddannet fra Terapeutisk Institut, Viborg. Terapeutisk massør er en toårig uddannelse i massageteknikker og praktiskøvelse.

 

Biopati og Naturpati. Som biopat arbejder jeg med et holistisk syn på sundhed og sygdom. Dvs. at jeg ser på hele kroppen, og hele dit liv, for at kunne behandle dig bedst muligt. Jeg ser ikke kun på den nuværende tilstand/sygdom, men på helheden. Fx tidligere operationer/børnesygdomme, hvilke belastende faktorer du har pt., som fx natarbejde/stress.

Jeg vil ud fra alle disse faktorer, udarbejde en plan, der indeholder kostvejledning, vitamin- og mineralplan, motionsforslag og andre gavnlige råd.

Biopati & Naturopati er en kombination af ældgamle kinesiske metoder, amerikansk biologisk medicin, tysk immunterapi, akupunktur, irisanalyse og kropsbehandlinger som fx massage eller zoneterapi.

Det bedste fra nutiden og fortiden kombineret.

 

Phytoterapeutisk vejledning er for dig, der vil forbedre dit helbred. Vi gennemgår dit helbred fx via samtale og irisanalyse. Vi gennemgår din kost og optimerer hvor det er muligt.

Har du sygdomme eller lidelser, som fx allergi, stress, hovedpine, smerter og meget andet, kan disse lindres og måske helt elimineres ved hjælp at phytoterapi. Phytoterapi betyder brug af planter som terapi/medicin. http://paleopower.dk/?page_id=230

Brugen af lægeplanter til behandling af sygdomme og skader er uden tvivl en af verdens ældste terapiformer. Igennem alle tider og hos alle folkeslag fortæller overleveringerne, hvorledes kloge mænd og koner har benyttet sig af naturens forråd af blade, bark, frugter og rødder til fremstillingen af et naturligt ‘apotek’ bestående af plantebaserede ekstrakter, tinkturer, omslag, cremer og theer.

De kendte medicinske planter udsættes i stadigt stigende omfang for videnskabelige analyser og aldrig tidligere har opmærksomheden på de helbredende faktorer i naturen været så omfattende som i øjeblikket. Og ikke uden grund; der er nemlig tale om tusindvis af plantearter, der indeholder aktive virksomme stoffer med opbyggende og medicinske egenskaber.urter

I en tid, hvor befolkningen får øjnene op for de skadelige virkninger af kemi og hvor bivirkningerne af den syntetiske medicin træder tydeligere og tydeligere frem, er det derfor uden tvivl et klogt valg, at vende blikket mod den naturlige medicin.

Jeg er stadig under uddannelse til phytoterapeut, og derfor gennemgås mine behandlinger af mine lærere. Derfor får du ikke blot min “recept” og løsning på dit problem, men det er kontrolleret af yderst kompetente phytoterapeuter.

 

Bliv medlem af Facebookgruppen, PaleoPower så du kan du følge med i hvad der er af tiltag på Fanø og i Esbjerg.

INFORMATION

Stinne Berg

Hovedgaden 107

Nordby

6720 Fanø

 

tlf. 24 80 17 87

 

info@sundhedsmissionen.dk

GET IN TOUCH

Home

 

Products

 

Blog

About

 

Contact