Træningen

Sundhedsmissionen

 

Træningen

Fanø X-Fitness Garden & PaleoPowerPlay er dele af SUNDHEDSMISSIONEN.

Træningen foregår i Hovedgaden 107, på Fanø, inde i klinikken, hvis det er privat (genop-)træning, og udenfor i træningshaven "Fanø Crossfit Garden".

Træningen består af en variation af yoga, TRX, kettlebell og crossfitness. Al træning bliver tilrettelagt ud fra deltagerne på holdet, således at der er max fokus på den enkelte, og aldrig mere end max 6 personer.

Der er mulighed for træning man-fre. Når vejret er til det, er der desuden mulihed for træning i den skønne natur, på stranden, i skoven eller i Fanø Crossfitness Garden.

Prøv noget helt nyt i Danmark! PaleoPowerPlay!

Leg dig stærk! PaleoPowerPlay går ud på at bruge kroppen til det vi er født til og bruge bevægelser vi har brugt siden stenalderen: trække, skubbe, balancere og LEGE. Træning skal være sjovt og ikke føles som træning. PaleoPowerPlay er for alle aldre. Eneste krav er at du kan gå og komme ned på knæ.

 

Bliv medlem af Facebookgruppen, "Sundhdsmissionen PaleoPower" så du kan du følge med i hvad der er af tiltag på Fanø og i Esbjerg.

 

Stinne er på et år gået fra at få at vide, at næste stop er kørestol og en pension, til at stille op i vægtløftningskonkurrencer med kettlebells. Desuden er hun begyndt at windsurfe, SUP´e og dyrke crossfit. Hun har undervist i yoga på Esbjerg Ungdomsskole og Ollerup Gymnastikhøjskole.

Hun er uddannet Kettlebell- og Crossfitnesinstruktør i Esbjerg, læser Biopati i Aarhus, har læst til Urteterapeut ligeledes i Århus, og har taget uddannelse hos Fitness Institute i København, så hun nu er Kostvejleder med speciale i træning, diæter og fitness, samt har taget eksamen i anatomi og fysiologi. Sidste uddannelse på CV´et er Terapeutisk massør og Aromaterapeut samt Urteterapeut. Hun videreudanner sig pt. til Biopat & Naturopat IBM. Senest er det blevet til kurset i Primal Fitness med Darryl Edwards i Berlin, der ligger til grund for PaleoPowerPlay.

INFORMATION

Stinne Berg

Hovedgaden 107

Nordby

6720 Fanø

 

tlf. 24 80 17 87

 

info@sundhedsmissionen.dk

GET IN TOUCH

Home

 

Products

 

Blog

About

 

Contact